Skaffa bra tillbehör till mobilen

En bra mobil förtjänar även bra tillbehör och det dyker ständigt upp nya saker som är värt att hålla ett öga på. Vare sig man köpt en ny mobil eller bara gått tillbehörslös med sin nuvarande kommer här några snabba tips på mobiltillbehör som vi alla kan få bra användning för.

Billaddare

Att mobiler har utvecklats snabbare än batterierna är nog något många har känt av. Använder man mobilen mycket under en dag kan man lätt behöva ladda den en gång extra innan kvällen. Och billaddaren kan mycket väl vara det perfekta tillbehöret då. En del har till och med plats för tre åt gången.

PopSocket

Vi har alla haft tillfällen då vi tappat greppet om mobilen av en eller annan anledning. Det vanligaste är nog att den i grunden inte är speciellt greppvänlig när man bara använder en hand. Och är detta något man regelbundet upplever är det precis varför man borde skaffa en PopSocket. Detta är en av de där tillbehören som dök upp från ingenstans och snabbt blev en favorit och storsäljare.

Sportarmband

För alla som gillar att hålla sig aktiv är byx- och jackfickor inte alltid den bästa platsen att förvara mobilen. Sportarmbandet däremot är något som hjälper en att ta med mobilen i alla möjliga situationer och samtidigt hålla den både säker och lättillgänglig. Man behöver inte ens ta ut den ur armbandet för att använda den.

Powerbank

För alla tillfällen då man inte har snabb tillgång till eluttag men fortfarande behöver ladda mobilen är en powerbank ett av de mest fantastiska tillbehören man kan ha. De kommer i alla möjliga format och kan hålla flera timmars laddning själv. Så fort mobilbatteriet börjar bli lågt kan man bara plugga in den i sin powerbank och fortsätta använda den utan att behöva konservera energin.

Högtalare

Hörlurar är på många sätt ett överlägset tillbehör till mobilen. Men ibland dyker det upp tillfällen då man vill sprida ljudet lite mer. Ett par bluetoothhögtalare är då det perfekta tillbehöret och de kommer i alla möjliga storlekar och prisklasser. En portabel variant kan helt klart vara att föredra i många situationen. Men har men en som bara står hemma gör det ju inte lika mycket om det är en av de större modellerna.

Touchhandskar

Alla har vi haft upplevelsen att i kallt väder behöva ta av sig handsken för att kunna använda mobilen för en eller annan sak. Alla som är less på detta bör helt klart investera i ett par touchhandskar som tack vare materialet på fingertopparna gör så att man fortfarande kan använda mobilen som vanligt.