Höstmaxa din mobiltelefon

Hösten börjar så sakteliga närma sig och det börjar bli dags att fixa sin mobil inför hösten. Under sommaren är det mycket sol, bad och andra aktiviteter som tar upp tiden men när hösten nu närmar sig kan det vara läge att fylla din mobil med roliga appar, tv-serier och andra tidsfördriv. Det kan dock vara lite klurigt att veta vad man ska satsa på så därför tänkte vi tipsa om några av de favoriter vi har just nu. Häng med!

När det kommer till mobiltelefoner är det första man ser utsidan. Det kan därför var smart att satsa på ett nytt skal när du nu ska göra dig redo för höstens äventyr. När du gjort det är det dags att kolla vad som behöver göras på insidan. Lyckligtvis finns det mycket roligt att ladda ner. Så fortsätt läsa så ska du få se.

Hösten med alla sina färger erbjuder massvis med tillfällen för fotografering och annat kreativt skapande. Då dagens mobiltelefoner klarar av att ta väldigt bra bilder är det därför naturligt att du ger den en chans när höstlövens färger ska läggas upp på Instagram. Om du vill ge dina bilder det där lilla extra kan en app som Snapseed vara perfekt för just detta. Du kan lägga på filter, ändra kontrast, ljusstyrka och mycket annat.

Hösten innebär också många mörka kvällar där man helst vill kura ihop sig i soffan. De många streamingtjänster som finns erbjuder väldigt mycket underhållning och passar perfekt för att roas, förfaras eller gråta till under höstmånaderna. Ge de ett försök och se själv.