Här hittar du praktiska mobiltelefonfodral

Ett praktiskt förvaringssätt för mobilen är ett fodral som skyddar din telefon mot repor och slag vid ett eventuellt fall. Skärmen skyddas från att spräckas och telefonen skyddas mot hårda saker som kan repa dem i väskan eller fickan. Vissa telefoner, som populära iPhone 4, har en baksida av glas/metall, som lätt kan gå sönder om den tappas i golvet.

Det finns ett stort utbud av fodral i alla tänkbara färger och material. Många gillar plast som är lätt att torka av, medan andra vill ha mer genuina fodral, av hög kvalitet, som till exempel av skinn som också håller länge och blir bara finare med tiden. En sajt där du kan hitta ett stort antal mobilskal och fodral heter dessutom mobilskal.com.

Många gillar även att byta fodral ofta och att variera fodral, beroende på vad man ska göra. Vissa fodral passar bra i vardagen, medan andra lämpar sig bättre till fest. Lite olika färger på fodral gör även att man kan byta och kombinera med olika stilar och inte minst med olika väskor.

Svenska fodral med unik prägel

iDeal of Sweden har genuint tillverkade svenska fodral i många färger. Redan 2009 såldes den första kombinationen av en plånbok och ett mobiltelefonfodral, vilket blev en stor succé. I vår krävande tid gäller det att kombinera funktion med stil. Något som inte är särskilt funktionellt blir gärna liggande, även om det ser snyggt ut. Just kombinationen av ett mobilfodral och en plånbok, som iDeal of Sweden har, sparar både plats i väskan och fickan. Det viktigaste ryms i fodralet, som i sig är en stilren accessoar till accentuerar din outfit. Det stora utbudet av färger och former gör att man enkelt kan hitta sin egna personliga stil som känns unik.