Bra telefoner som mediaenhet

Hur man upplever musiken och filmer beror väldigt mycket på vilken typ av telefon man använder. En dålig telefon kan inte räddas av bra musik. 

iPhone

Den senaste iPhonetelefonen har fått blandad kritik men majoriteten är positiv. Skärmen har fått sig ett rejält upplyft och växt på både höjden och bredden. Det gör det lättare att komma åt rätt knapp i programmen och apparna, samt så går det lättare att se vad som står utan att man behöver zooma in.

iPhone har aldrig varit kända för att ha fantastiskt ljud men så länge man har bra hörlurar så kommer man inte kunna klaga på musikupplevelsen såvida man inte är en connoisseur när det kommer till ljud.

iPhones tar täten när det kommer till tillbehör och skal. Man kan göra om sin telefon flera gånger om dagen tack vare utbudet av billiga skal på marknaden. Och man behöver verkligen ett för skärmarna i de äldre modellerna är ömtåliga och har en tendens att spricka från små fall.

Samsung Galaxy

Ingen av Galaxytelefonerna har varit uttryckligen dåliga (om man räknar bort extraversioner såsom Mini och Express). Samsung har blivit iPhones stora rival, åtminstone i Sverige, tack vare deras höga standard och innovativa

Det finns ett stort urval av Samsung Galaxyskal och fodral så man kan skydda telefonen. Och man vill verkligen skydda den för när man väl har köpt en Galaxy vill man ha kvar den så länge som möjligt. Utöver skalen så får Galaxyserien även ett stort plus på grund av sitt operativsystem Android. Med Android har man större valfrihet och kan göra telefonen väldigt personlig.