Apple Music

Apple har alltid varit intresserad av musik och gjorde musiken tillgänglig via iPod för länge sedan, den 30 juni 2015 så tog Apple upp kampen mot de andra inom musik streamingsbranchen. Som till exempel Spotify. Tidigare så har Apple köpt upp företaget Beats som stått bakom succén Beats By Dre ett par fantastiska hörlurar med en schysst ljudåtergivning men också streamingtjänsten Beats Music.

Den utveckling som skedde med Beats Music var att blanda in populära DJ:s och tillgång till smarta playlists och en integrering med Siri. Allt förpackat i deras lösning med iTunes. Mycket kvarstår innan de kommer upp i samma liga som Spotify, men de är på god väg och vi vet med säkerhet att Apples lämnar inget åt slumpen när de gör något.

En av de stora sakerna som vi kan se med Apple Music är familjedelen, har du varit en enda användare så kan du ändra till familjemedlemskap och sex personer kan ha tillgång till Apple Music med egna spellistor och eget bibliotek. Du kan enkelt via Apples sidor ansluta eller avsluta familjemedlemskapet.